Förmais gir gode avlinger med lave innsatsfaktorer

Förmais er på full fart inn i melk og storfekjøtt produksjonen på Sørlandet. Vi er klare for å bistå bønder med maisprodukdjonen. Vi bistår gjerne bøndene med klargjøring av såbedd, såing og ugress-sprøyting i åkeren. JDD Maskin AS har ikke høsteutstyret pr dags dato, men via andre entreprenører kan vi bistå med dette.

Maissåmaskin

Godt utstyrt maskin med startgjødsel

Vår maissåmaskin er en Vëderstad Tempo R4 med 4 rader og en såavstand på 70cm. Tempo maskinen er kjent for å takle høy hastighet under såing, derfor blir dette en effektiv maskin selv med en arbeidsbredde på 2,8 meter. Ved å benytte nok husdyrgjødsel i forbindelse med jordbearbeidingen er det tilstrekkelig med å legge ut startgjødsel fra såmaskin aggregatet. Utover dette må det påregnes mins en ugress sprøyting.

Dyrking av mais på full fart inn i förrasjonen på de store brukene

Förmais er forholdsvis enkel å dyrke med en viss risiko for at vekstsesong blir vellykket. Klimaet blir stadig varmere og mais sortene blir stadig mer tilpasset vårt klima her på Sørlandet. Vi ruster oss for fremtiden og tilbyr våre tjenester og erfaring til bonden.

Maisplanter i åker

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.