Produksjon av fyringsflis til landbruk, industri og eksport

Energiprisene har gått til himmels og fyringsflis er mer aktuell enn noen gang. Vi produserer flis til små og store fyringsanlegg og landbruksflis og hageflis.

Flishuggger mer stor kapasitet

Vi har flishugger som tar stokker med diameter opp mot 70cm og grove greiner. Vi tar hånd om hele produksjonslinjen fra tømmerstabel til flisen er på kai eller ved fyringsanlegg.

Flising i kontainer

God logistikk er avgjørende for prisen

Det er viktig med god plass og lett adkomst med lastebil og henger der flising skal foregå for å produsere flisen rimeligst mulig uten flyttekostnader på kontainere. Vi fyller en kontainer på 35-40 m3 løs flis på under en halvtime når alt gå unna.

Fyringsflis til eksport

Gjennom våre samarbeidspartnere og kunder produserer vi fyringsflis til eksport. Flisen går ofte til Danmark på store sentralfyringsanlegg. Trevirke kommer ofte fra heltre biovirke fra områder som ryddes for vegetasjon. Dette kan være rydding av kulturlandskap eller rydding av utbyggingsområder. Ved uttak av heltrevirke ryddes arealet helt for stammer og kvist som gjør arealet ryddig og ferdig med en gang.

Fyringsflis på kai til eksport
Flishugger

Uttak av heltre til flis

Uttak av heltre til biovirke er et godt alternativ for effektiv rydding av områder og kulturlandskap. Kostnaden er forholdsvis stor, så dette forutsetter en relativ høy pris på flisen.

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.